NY TERMIN STARTAR 23.8.2021

GÖR - Grankulla Kammarkör har avslutat vårterminen och ser nu fram emot att få inleda en normal övningstermin måndagen den 23 augusti.

På höstens digra program står Faurés Requiem i början av november, i mitten av november åker vi till Tallinn för en konsertweekend och strax före jul ger vi två julkonserter.

Vi tar in nya sångare i alla stämmor och dessutom öppnar vi upp vårt Fauré-projekt för intresserade projektsångare. Mer info om Fauré-projektet finns under fliken FAURE2021.

Välkomna med i utmanande och givande körverksamhet!


Vill du sjunga med Grankulla Kammarkör?

Grankulla Kammarkör består idag av ca 35 sångare som alla har god erfarenhet av körsång och gärna vill utvecklas vidare i sitt sjungande. Körens repertoar har alltid varit bred och körens musikaliska grund ligger i modern och klassisk a cappella repertoar. Övningstempot är rätt högt och det betyder att du behöver ha möjlighet att förbereda dig hemma mellan övningarna och ha god närvaroprocent.

Om du är intresserad av att sjunga med oss ser vi gärna att du har en bra sångröst, är van att läsa noter, har sjungit mycket i kör eller vokalensemble och känner lust att utvecklas vidare i ditt sjungande.

Låter det här spännande och utmanande så får du gärna kontakta vår informatör Gisela Wieliczko, gisela.wieliczko ( at ) gmail.com, för mer information.

Varmt välkommen till GÖR!


 

KONTAKT - YHTEYSTIEDOT

Om du behöver nå oss i GÖR får du gärna kontakta oss.
Jos kaipaat lisätietoja meistä voit mielellään ottaa yhteyttä.

info@goer.fi

informatör - tiedottaja
Gisela Wieliczko​, gisela.wieliczko (at) gmail.com

ordförande - puheenjohtaja
Peter Ingo, peter (at) triosaludo.fi 

dirigent - johtaja
Håkan Wikman, hakan.wikman (at) hawart.fi