GRANKULLA KAMMARKÖR fyller 50 år i år och firar med en stor mängd evenemang under hela året. Först ut är konserten Wintersong den trettonde mars i Esbo domkyrka. På programmet står vintrig musik av bl a Ola Gjeilo, Eric Whitacre, Arvo Pärt, John Rutter, Benny Andersson, Oliver Tarney, Liv Mari Schei och Pärt Uusberg. Musiken framförs dels a cappella och dels till ackompanjemang av violinisten Katri Kallio och pianisten Ahti Alavillamo. Dirigent är vår konstnärliga ledare Håkan Wikman.

Wintersong är vintrig och känslig musik. Wintersong är klar och krispig, precis som Grankulla Kammarkör idag.

 

Sprid gärna vår konsertreklam.

pdf

jpg

 

SINGALONG med GÖR

Grankulla Kammarkör vill sjunga in våren tillsammans med sin publik och med andra korister. Det här gör vi lördagen den 27 april klockan 17 i Villa Junghans i Grani. GÖR uppträder med några sånger och så sjunger vi alla tillsammans ett urval bekanta vårsånger, i körarrangemang och några som vanliga allsånger. Kom och sjung in våren med oss och på samma gång pröva på hur det är att sjunga tillsammans med Grankulla Kammarkör!

På programmet sånger som Längtan till landet, Kevätsointuja, Under rönn och syren, Vårvindar friska, Glad såsom fågel, Ljusa kvällar om våren, Dofta, dofta vit syren och många fler!

RECYCLED

Vårkonsert på Granidagen. En tillbakablick på körens 50-åriga historia och en skymt av framtiden. GÖR tillsammans med instrumentalister under ledning av Håkan Wikman.

@ grankullakammarkor

KONTAKT - YHTEYSTIEDOT

Om du behöver nå oss i GÖR får du gärna kontakta oss.
Jos kaipaat lisätietoja meistä voit mielellään ottaa yhteyttä.

ordförande - puheenjohtaja
Susanna Ahlfors, ahlforssusanna451 (at) gmail.com 

dirigent - johtaja
Håkan Wikman, hakan.wikman (at) hawart.fi


 

Tack för understödet! I Kiitos tuesta!

Aktiastiftelsen i Esbo-Grankulla, Svenska kulturfonden, Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond, William Thurings stiftelse, Svenska folkskolans vänner, Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse, Föreningen Konstsamfundet &
Grankulla stad I Kauniaisten kaupunki