Vill du sjunga med Grankulla Kammarkör?

Grankulla Kammarkör består idag av ca 35 sångare som alla har god erfarenhet av körsång och gärna vill utvecklas vidare i sitt sjungande. Vi övar måndagar kl. 18-21 i Grankulla kyrka. Körens repertoar har alltid varit bred och körens musikaliska grund ligger i modern och klassisk a cappella repertoar. Övningstempot är rätt högt och det betyder att du behöver ha möjlighet att förbereda dig hemma mellan övningarna och ha god närvaroprocent.

Om du är intresserad av att sjunga med oss ser vi gärna att du har en bra sångröst, är van att läsa noter, har sjungit mycket i kör eller vokalensemble och känner lust att utvecklas vidare i ditt sjungande.

Låter det här spännande och utmanande så får du gärna kontakta vår informatör Gisela Wieliczko, gisela.wieliczko (at) gmail.com, för mer information.

Varmt välkommen till GÖR!

 

 

 

KONTAKT - YHTEYSTIEDOT

Om du behöver nå oss i GÖR får du gärna kontakta oss.
Jos kaipaat lisätietoja meistä voit mielellään ottaa yhteyttä.

info@goer.fi

informatör - tiedottaja
Gisela Wieliczko, gisela.wieliczko (at) gmail.com

ordförande - puheenjohtaja
Susanna Ahlfors, susanna.ahlfors (at) lahitapiola.fi 

dirigent - johtaja
Håkan Wikman, hakan.wikman (at) hawart.fi


 

Tack för understödet! I Kiitos tuesta!

Aktiastiftelsen i Esbo-Grankulla, Svenska kulturfonden, Stiftelsen Emilie och Rudolf Gesellius fond, William Thurings stiftelse, Svenska folkskolans vänner, Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse, Föreningen Konstsamfundet &
Grankulla stad I Kauniaisten kaupunki